Leaders in Health and Fitness

TSB Event

In 90 dagen succesvol

Leaders in Health and Fitness maken het verschil

Fred is in het verleden actief geweest als topsporter en heeft zelf jaren gewerkt als Personal Trainer en Voedingsspecialist. Hij weet welke uitdagingen er spelen binnen deze branche, die wachten op een oplossing. Dus lees verder, dit kan het verschil gaan maken in jouw leven.

Fred: “Je wilt niet weten hoe ik heb lopen worstelen met uitdagingen, voordat ik doorhad wat er ontbrak om succesvol te kunnen zijn. Ik ga ervan uit dat je kunt uitleggen hoe iemand een goede squat uitvoert en/of dat je een killer dieetschema kunt opstellen. Dus daar gaan we het niet over hebben. Wat er ontbreekt zijn de skills om er ook nog royaal van te kunnen leven. Leadership skills helpen je om van je hobby een serieuze business te maken.”

Young entrepreneurs

Ben je geen Personal Trainer of Voedingsspecialist? Ben je niet actief in de Fit and Health branche? Geen paniek. Jonge, energieke ondernemers uit andere branches zijn ook van harte welkom bij onze TSB Events. Ook voor jou zal dit event ontzettend waardevol zijn. Dus lees vooral even verder.

Dit is wat de TSB Leaders ervaren:

N

Nooit gebrek aan goed betalende klanten

N

Iedere maand meer dan genoeg geld op je bankrekening

N

Worden betaald naar wat ze echt waard zijn

N

Leven een gezonde en luxe lifestyle

N

Genieten van het werk en van de mensen met wie ze werken

N

Positief over hun toekomst

Is dit wat jij wilt? Kom dan naar één van onze gratis TSB Events en ontdek wat TSB Leaders weten en doen om boven de massa uit te stijgen met een succesvol bedrijf.

Dit is wat je leert tijdens het TSB Event:

N

De basis van zelf-leiderschap

N

Een 8 stappenplan naar succes

N

Je krijgt nieuwe inzichten

N

Andere tips & tools die je direct kunt toepassen in jouw business

Ben jij erbij?

Kijk hieronder in de agenda welke datum/plaats voor jou het beste uitkomt en meld je snel aan.

TSB Agenda

TSB Event bij jou in de buurt

Kies zelf jouw locatie: laat ons weten in welke grote plaats je een event zou willen bijwonen, nodig al je PT- en ondernemersvrienden uit en we komen bij jou langs.

Veelgestelde vragen

Waarom een gratis event?

De TSB Events zijn geheel vrijblijvend en verplichten je tot niets. We vertellen kort wat onze 90 Day Challenge inhoudt, maar we verkopen niks tijdens het event. We willen puur van waarde zijn. Dit doen we, omdat we de gezondheid van de mensheid belangrijk vinden en hier op deze manier een steentje aan willen bijdragen. Door Personal Trainers en Voedingsspecialisten verder te helpen, kan hun business blijven bestaan en kunnen zij meer mensen helpen en een grotere impact maken.

En voor de young entrepreneurs: we houden van de vibe van jonge, energieke ondernemers die de wereld willen veroveren met hun ideeën. We helpen je met nieuwe inzichten graag een stukje op weg in de eerste fase van jouw ondernemerschap.

Wat voegt het toe voor mij?

Vanaf deze plek kunnen wij natuurlijk niet precies weten waar je op dit moment staat. Daarvoor zouden we je eerst live moeten spreken. Maar wat we wel weten: groei is oneindig. Het is altijd mogelijk om meer te bereiken dan je tot nu toe hebt gedaan. Ondanks dat je nu de mogelijkheden misschien nog niet ziet. Wij kunnen je de inzichten geven, waardoor je die mogelijkheden wel gaat zien. Dit opent nieuwe deuren. En leidt tot meer impact en grotere resultaten. Oftewel: meer geld op je bankrekening.

Mijn agenda staat al overvol met afspraken, heeft het dan nut om mijn kostbare tijd hieraan te besteden?

Zeker! We vinden het natuurlijk fijn om te horen dat jouw agenda al vol staat. Maar vraag jezelf eens af: waarmee staat hij vol? Als hij vol staat met klanten die jou tussen de 35 – 70 euro betalen per uur (uurtje-factuurtje), dan moet je toch aardig wat uren maken om een serieus inkomen bij elkaar te verzamelen. Wat nou als je door minder uren te gaan werken, toch stukken meer kunt gaan verdienen dan je nu doet? Investeer gewoon die 2 uurtjes van jouw kostbare tijd, om het inzicht te krijgen hoe je jouw business en jezelf succesvoller kunt maken.

Ik wil er heel graag bij zijn, maar deze data komen mij niet gelegen. Is er een andere mogelijkheid?

Yes, als je serieuze stappen wilt zetten met jouw business, maar je ziet geen mogelijkheid om naar één van de TSB Events te komen, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende Business Talk. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Het eerstvolgende TSB Event begint over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)