Leaders in Health and Fitness

Over ons

The Secret Business helpt Personal Trainers en Voedingsspecialisten om scherp, effectief en energiek te zijn, zodat iedere persoonlijke of professionele uitdaging kan worden overwonnen. Wij inspireren, geven je nieuwe inzichten en helpen je bij het ontdekken van jouw onbenut potentieel. We creëren leaders in Health and Fitness.

Wij geloven in teamspirit, anders denken en commitment.

Team The Secret Business

Fred Beljaars

Fred Beljaars

Lifechanger | Business Catalyst

“Ik help toegewijde mensen die kiezen voor krachtige resultaten in zaken en leven.”

Als voormalig topsporter weet ik hoe belangrijk een juiste mindset is om te bereiken wat je wilt. Na mijn topsportperiode ben ik gaan werken met diverse coaches van mondiale klasse. Heb vanuit die gecombineerde ervaringen en mijn ervaringen in het bedrijfsleven de expertise ontwikkeld anderen te helpen om hun onbenut potentieel te ontdekken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Spiritualiteit zonder franje
Ik ben dol op het coaching proces, ben goed thuis in het benutten van spiritualiteit zonder franje en leer je anders te denken, anders te voelen en van daaruit anders te presteren. Jijzelf en je omgeving zullen er de vruchten van plukken.

Coaching uit het hart, niet uit een boekje
Kies je voor eerlijke coaching die uit het hart komt en niet uit een boekje, laat ons dan een vrijblijvend gesprek voeren.

Wil je meer weten over Fred?
Lees meer over Fred.

Kim van der Hoeven

Kim van der Hoeven

Creator | Verbinder

In 2014 begon ik mijn eigen bedrijf, maar zoals zoveel ondernemers worstelde ook ik met het bereiken van mijn doelen. Toen kwam Fred op mijn pad en besloot ik om zijn hulp in te schakelen. Binnen 90 dagen behaalde ik een omzet die de omzet van de twee jaar daarvoor overtrof.

Nu zetten Fred en ik ons samen in om zoveel mogelijk (startende) ondernemers te helpen een (nog groter) succes te maken van hun business.

Je zult mij zien als de spin in het web, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij onze events zal ik je verwelkomen en zie je mij op de achtergrond, waar ik Fred ondersteun. Heb je vragen over onze programma’s, dan kun je bij mij terecht.