Leaders in Health and Fitness

Over Fred Beljaars

“Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden.”

Fred Beljaars is geboren en getogen in een kleine gemeenschap van Zuid-Holland. Na zijn carrière als topsporter en het bijwonen van een ondernemers- en coaching opleiding, lanceerde hij een succesvolle carrière als sportcoach. Hierdoor ontdekte hij dat zijn grootste talent het helpen van anderen is hun onbenut potentieel te ontdekken. Hij woont momenteel in Hilversum, waar zijn werk als Life Changer, Result Catalyst en Spreker hem één van de meest gerenommeerde coaches in Nederland heeft gemaakt.

“Ik werk met bijzonder toegewijde mensen vanuit de hele wereld en help ze toegang te krijgen tot de bron van wat nodig is, om te kunnen werken en leven met snelheid en kracht. Bij het implementeren van de distinctions zal je in staat zijn om je leven en business naar een hoger plan te brengen en ga je krachtigere resultaten creëren.”

Als je Fred zou vragen: “Waarom doe je dit werk?”, dan zou dit zijn antwoord zijn: “Ik hou van de ervaring om met een persoon in een ruimte te zijn, gecreëerd uit vertrouwen, commitment en visie. Ik sta nog steeds versteld van wat er gecreëerd kan worden, wanneer twee mensen in één ruimte zijn en spreken en luisteren vanuit een ‘zijn’, bestaande uit oprechtheid en liefde voor zichzelf. Er is niets zoals creatie. Het is mijn grote voorrecht om een breed scala aan buitengewone mensen, in alle leeftijdscategorieën, persoonlijk te coachen. Mijn werk is gericht op individuen en groepen. Ik hou van wat ik doe en van met wie ik dat doe.”

Fred is vastbesloten van zijn overtuiging dat mensen op hun best zijn wanneer ze voor een uitdaging staan. Hij stimuleert mensen om door hun persoonlijke belemmeringen heen te breken om samen nieuwe hoogten in hun fysieke, mentale en spirituele welzijn te bereiken.

“Ik verkoop geen coaching, ik verkoop resultaat!

– Fred Beljaars –