Leaders in Health and Fitness

The Secret Business - Gestolen van mezelfEnige tijd geleden heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik had er enorm veel zin in en had er alle vertrouwen in dat dit een succes zou worden. Maar in de praktijk viel dit nogal tegen.

Het lukte me niet om de juiste doelgroep aan te spreken en om potentiële klanten om te zetten in betalende klanten. Twee jaar lang heb ik gestolen van mezelf. Want ik heb in die tijd niet de resultaten gecreëerd die ik had kunnen creëren, als ik toen had geweten wat ik nu weet en toepas. Super zonde achteraf, maar ja dat is achteraf. Op het moment dat ik er middenin zat, had ik het niet door. Ja, na 2 jaar dus. Toen realiseerde ik me dat ik een keuze moest maken: kan ik hier nog mee doorgaan of moet ik weer een baan gaan zoeken? Dat laatste zag ik niet zitten. Ik had eenmaal de vrijheid van het ondernemerschap geproefd en ik wilde deze vrijheid niet verliezen. Maar er moest iets veranderen. IK moest veranderen. Dat is lastig om alleen te doen, dus ik zocht hulp.

Zo kwam ik bij een workshop over persoonlijk leiderschap terecht en daar vond ik mijn coach. Hij hielp mij te transformeren, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Na drie weken verkocht ik al mijn eerste geüpgrade programma, voor een prijs die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Binnen 3 maanden creëerde ik een omzet die ik in die volledige 2 jaar daarvoor nog nooit gecreëerd had.

Door een paar kleine veranderingen in gedrag en acties, kun je zoveel meer bereiken. Dit gun ik iedereen! Ik gun jou succes in jouw business en leven, en ik gun jou de vrijheid om te kunnen doen wat je zo graag wilt.

Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat jij ook zoveel tijd en inkomsten verliest. Daarom hebben we bij The Secret Business een nieuw programma: TSB 90 Day Challenge. Hierin geven we je de juiste tools, we helpen bij het bepalen van een strategie en het implementeren hiervan en jij mag het leven. Zodat je alle resultaten kunt creëren die je zo graag wilt.

Klik hier voor meer informatie over dit programma. Of meld je direct aan voor een vrijblijvende Business Talk, waarin je leert wat je kunt doen om de door jou gewenste resultaten te behalen.

Foto: Pexels